Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Uitzicht op zee2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Uitzicht op zee2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Résidence de la plage
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Uitzicht op zee2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022

vanaf195
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Résidence de la plage

5

45.2 %

4

34.4 %

3

11.7 %

2

5.1 %

1

3.7 %
4.1

Zeer goed

547 beoordelingen

Sabine Bolliou

il y a 3 maanden surG_Google Google

2/5

Topligging en prachtig uitzicht. Lekkere bakker om de hoek, restaurantjes dichtbij.Ligging heeft voor ons veel goedgemaakt. Echter appartement bij aankomst zeer vuil, frigo zeer vuil. Melding gaan doen hierover, er was geen ander appartement beschikbaar. En we moesten s'anderdaags eens terug komen vragen voor extra poetsbeurt, als we niemand zagen. Gezien we onze frigo moesten vullen en er nog eerst slapen hebben we maar zelf zoveel mogelijk gepoetst. S'anderdaags niemand gezien. We hadden geen tafel op ons terras juist 4 stoelen, bij melding hiervan, waren deze in bestelling. Appartement was voor 4, maar is toch super klein, Voor 3 of 4 personen moet je zeker een van 6 pers.nemen om toch wat adem te hebben.Buiten zwembad gesloten tot half juli, ondanks al mooi weer geweest, alles lag er ook zeer vuil bij buiten. Geen ligstoelen dat je al kon gebruiken.rond zwembad. Binnen zwembad zeer klein, en door buiten niet open veel te druk, openingstijden mogen nog wat uitgebreider zijn van zwembad.

Beoordeling 2022-07-01 15:09:02

Hallo Sabine Bolliou, Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor. Bij Pierre & Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen. Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Daniel Fifi

il y a 7 maanden surG_Google Google

4/5

Key goed , leuk plaats

ME

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Heerlijk appartement met een fantastisch binnen en buiten zwembad. Daarnaast loop je zo het strand van de baai op. Een bakkertje met lekker stokbroodbrood op 2 minuten loopafstand net als een supermarkt.

Aldo Del Turco

il y a 3 jaren surG_Google Google

2/5

De hele nacht wakker gebleven wegens loshangende en klepperende leien in ons dak appartement. Kon niet verholpen worden in ons WE volgens de receptioniste dus pech voor ons.

Beoordeling 2019-04-09 14:09:22

Beste Aldo Del Turco, Bedankt voor het boeken van een verblijf op onze residentie in Picardië en voor uw opmerkingen. Wij zullen deze zeker verder meenemen. Het spijt ons om te vernemen dat niet alles geheel naar wens was en dat u een aantal ongemakken in de accommodatie was tegengekomen. Erg vervelend dat dit niet direct opgelost kon worden. De residentie medewerkers zijn namelijk wel degene die deze taak hebben. Toch hopen wij dat u verder van het verblijf heeft kunnen genieten, met de heerlijke ligging aan zee met uitzicht over de baai van de Somme. Met vriendelijke groet, Pierre & Vacances Résidence de la plage team

Marcel Kamman

il y a 3 jaren surG_Google Google

4/5

+ mooie residence, prachtig gelegen aan het strand. Groot buitenzwembad. Geen gedoe met in- of uitchecken, vriendelijke dames bij de receptie - parkeren is betaald, wil je de auto buiten de residence kwijt, is het ook betaald, reken het dan gewoon bij de prijs van het appartement. Binnen zwembad veel te klein.

Even geduld...