Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 personen1 nacht van 21/10/2021 tot 22/10/2021
Pierre & Vacances
Residentie La Petite Venise
Studio Standaard 2 personen1 nacht van 21/10/2021 tot 22/10/2021

vanaf58
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen La Petite Venise

5

43.2 %

4

38.8 %

3

12.9 %

2

3.1 %

1

2.0 %
4.2

Zeer goed

556 beoordelingen

Anke K

il y a 2 weken surG_Google Google

4/5

Gebouwen en appartementen zien er keurig uit en zijn rustig en toch redelijk centraal gelegen. Het appartement is piepklein en ons schone appartement rook niet prettig. Gelukkig kan het slaapkamerraam en de balkondeur open. Ruim voldoende handdoeken en zelfs theedoeken. De keuken is überhaupt goed uitgerust, al is er geen diepvriesvak wat bij langer verblijf lastig kan zijn. Wat ook fijn is is het grote aantal stopcontacten, wel laag aangelegd dus kindonvriendelijk. Parkeergarage (betaald) is slechts 1.90m hoog, maar we mochten onze (te hoge) bus bij uitzondering op het terrein parkeren.

Gaby Van Kerkvoorde

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Ligging is perfect. Jammer dat de service erg slecht is. Na twee weken verblijf niet eens gevraagd hoe wij het hebben gehad. De jongeman zei alleen bon toen wij de sleutels wegbrachten. Zelfs ruzie met de schoonmakers gehad omdat zij voor tien uur naast ons het appartement gingen schoonmaken. De faciliteiten waren perfect ook al werkte de afwasmachine niet.

Marinus de Lange

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Is een leuke complex met studio's en duplex appartementen te huur voor een vakantieperiode. Op loopafstand van het centrum. In dit geval Colmar. Parkeergarage tegen betaling maar is wel aan te bevelen aangezien parkeren op straat geen optie is. Het appartement is ruim voldoende voor 2 personen en evt. 2 kinderen. De basis zaken zijn aanwezig in het appartement. Wel moet je verder voor je eigen eten en drinken zorgen. Er is ook een zwembad aanwezig en de mogelijkheid voor een ontbijt of andere snelle snack tussendoor. Wij zullen zeker dit complex de volgende keer weer overwegen om te boeken.

Maureen Faber

il y a 1 jaar surG_Google Google

4/5

Ideale locatie, appartement netjes.

Errie Hazeleger

il y a 1 jaar surG_Google Google

5/5

Fijn en centraal gelegen appartementen complex. Goed gebouwd en afgewerkt. Schoon en netjes.

Even geduld...