Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen2 nachten van 07/07/2022 tot 09/07/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen2 nachten van 07/07/2022 tot 09/07/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Haguna
Studio Standaard 4 personen2 nachten van 07/07/2022 tot 09/07/2022

-10%
vanaf330€366
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Haguna

5

43.8 %

4

33.6 %

3

13.3 %

2

4.0 %

1

5.2 %
4.1

Zeer goed

420 beoordelingen

L F

il y a 3 jaren surG_Google Google

4/5

Nog steeds top . Jammer dat we deze keer geen balkon hadden. De ruimte zijn klein. Kapstokken extra meenemen is aangeraden. Enkele haakjes in het halgedeeldte zou handig zijn. Het beddengoed is lekker zacht . De matras was goed. Keukentje is heel klei. Wij misten nog een extra kookpot . Al bij al is het geen camperen en ook geen hotel. Tijdens maand juli zijn er feesten in Bayonne en snacht kan je soms wakker worden van dronken mensen . Oordopjes zijn aangeraden.

Javier Calvo Ortiz

il y a 1 week surG_Google Google

3/5

Jocelyne LAMBERT

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Very happy with my stay, pleasant residence, very well located, close to shops and the sea. Very friendly staff. I recommend this residence 🙂

Beoordeling 2022-06-27 14:48:53

Bonjour Jocelyne Lambert, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Marie-Claire Leconte

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-06-16 13:32:05

Bonjour Marie-Claire Leconte, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

jacqueline bertrand

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-06-14 15:05:52

Bonjour jacqueline bertrand, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...