Boek uw vakantie
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 10/12/2022 tot 17/12/2022
Boek uw vakantie
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 10/12/2022 tot 17/12/2022
Pierre & Vacances
Residentie Les Néreïdes
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 10/12/2022 tot 17/12/2022

-20%
vanaf647€808
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Néreïdes

5

47.1 %

4

39.1 %

3

8.7 %

2

2.9 %

1

2.2 %
4.3

Zeer goed

138 beoordelingen

Suzanne Eijsing

il y a 8 maanden surG_Google Google

5/5

Fantastisch verblijf! Als je aankomt is het dorp een doolhof. Maar uiteindelijk heel logisch. 5 kamer appartement. Wij verbleven er met ons tweeen. En nog sliepen we op de slaapbank. Geen probleem want deze was goed. Ski in skiout is super! Uiteindelijk zo blij, dat we nog een nacht extra hebben geboekt! ons tweeen

Beoordeling 2022-02-22 15:16:23

Hallo Suzanne Eijsing, Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Gudrun Ver Eecke

il y a 2 jaren surG_Google Google

5/5

Toplocatie, ESF voor de deur, prachtig zicht op skipistes, mooi appartement!

Kris Luyckx

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Prijs kwaliteit (zomer) top. Hadden wel appartement voor 7 personen, bezet met 3 man. Voor 7 mensen erg krap. Keukenmateriaal wat aan beperkte kant maar voldoende. Bv. Gn microgolfovenbestendige schalen, gn glazen kommen... Toch, lakens, handdoeken, eindschoonmaak, verwarming, water en electriciteit inbegrepen voor een wel erg schappelijke prijs. Aparte douche, apart ligbad en gescheiden toilet. Parking ondergronds (erg groot). Google maps had erg veel moeite om het te vinden, beter naar La Belle Plange rijden via bewegwijzering en dan even zoeken.

Hans Kleinrouweler

il y a 4 jaren surG_Google Google

4/5

Prima verblijf gehad. Even zoeken naar de parkeerplaats, maar waar je een weg verwacht zitten twee lagen parkeerplaatsen. Verfaardig is het halve dorp te bereiken. Geniaal. (Als je auto tenminste niet hoger is dan 1,9 mtr..)

kari 59

il y a 4 weken surG_Google Google

5/5

Very warm welcome, very clean and comfortable residence. A very nice view of the mountains on both sides. Shops and means of transport 3 minutes walk away, it's really great, underground parking space for the car. We really had a good vacation.

Beoordeling 2022-08-25 14:33:55

Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...