Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon - Wijk La Place2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 224
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon - Wijk La Place2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Belle Dune
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon - Wijk La Place2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf224
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Belle Dune

5

38.7 %

4

37.7 %

3

12.8 %

2

5.4 %

1

5.4 %
4.0

Zeer goed

2236 beoordelingen

Michael Weber

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

We hadden een verblijf van een week geboekt. Genoten van het huisje. Het huisje voldeed volledig aan onze verwachtingen. Bijbehorend zwembad was prima verwarmd en overdekt. Het strand was met circa 2 kilometer van de accommodatie makkelijk te bereiken. Dit zowel te voet als met de auto. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. Kortom heerlijk genoten van een fijne minivakantie!

Beoordeling 2022-10-19 14:02:17

Hallo Michael Weber,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze residenties te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Benjamin Van Bever

il y a 3 maanden surG_Google Google

2/5

Zwembad is al jaren in renovatie. Dus laat je niet bedriegen zoals ons.

Beoordeling 2022-08-11 08:47:15

Hallo Benjamin Van Bever,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet.

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

jonas eraly

il y a 4 maanden surG_Google Google

3/5

Goede familievakantie. De huisjes zijn klein, erg verouderd en matig onderhouden. Kwa keukenmateriaal is er wel ruim voldoende om een vakantie deftig te overleven. De locatie vonden we erg goed. Op wandel/fietsafstand (+- 2 km) van het strand. Wat extra betalen voor een huisje aan de vijver is aan te raden voor een rustige ligging/mooi uitzicht vanop het terras. Rond de woningen is het autovrij. Dat heeft voor -en nadelen ( een eindje lopen met bagage / kinderen zonder zorgen laten fietsen). De huisjes staan relatief kort op elkaar, je moet dus wat geluk met de buren hebben ;)
Er zijn tal van activiteiten tijdens de zomermaanden voor kinderen en volwassenen alsook fietsverhuur en volgende zomer het vernieuwde zwembad. Ik raad het aan voor een actieve familievakantie, waar rust niet centraal staat.

Beoordeling 2022-08-11 09:34:08

Hallo Jonas Eraly,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

ajen delarue

il y a 5 maanden surG_Google Google

4/5

Zalige plaats, jammer dat er juist verbouwingen bezig waren

Beoordeling 2022-07-01 15:08:08

Hallo Ajen Delarue,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

The Pierre & Vacances team

Cagri Deveci

il y a 10 maanden surG_Google Google

4/5

Jammer dat de wifi zo slecht werkt

Beoordeling 2022-02-22 15:11:42

Hallo Cagri Deveci,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze parken!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Even geduld...