Boek uw vakantie
Kamer Standaard Tweepersoonskamer - Balkon1 nacht van 29/05/2022 tot 30/05/2022
Boek uw vakantie
Kamer Standaard Tweepersoonskamer - Balkon1 nacht van 29/05/2022 tot 30/05/2022
Pierre & Vacances
Hôtel Bahía Calpe
Kamer Standaard Tweepersoonskamer - Balkon1 nacht van 29/05/2022 tot 30/05/2022

vanaf99
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Hôtel Bahía Calpe

5

40.3 %

4

32.0 %

3

15.8 %

2

5.9 %

1

6.0 %
3.9

Goed

1995 beoordelingen

boekhandel delfshaven

il y a 2 weken surG_Google Google

5/5

Alles was geweldig, de kamers, het ontbijt, de service, het zwembad alles

Beoordeling 2022-05-12 13:50:23

Beste gast, Hartelijk dank voor deze uitmuntende score! Het verheugt ons dat het ontbijt u heeft gesmaakt en dat de kamers aan uw verwachtingen voldeden. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Manager Hotel Bahía Calpe By Pierre & Vacances

Philippe VAN HUYCK

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Hotel Bahia Calpe is gelegen op wandelafstand van het centrum, waar er gezellig kan worden gekuierd, alsook de wandelpromenade langs de zee begint aan de voordeur. De kamers met zeezicht hebben de hele dag zon en een prachtig uitzicht tot aan de rots iFach en over zee. Het ontbijt was zeer gevarieerd en had tevens lokale aanbiedingen. De ondergrondse parkeergarage is extra betalend (11,00 Euro/dag), maar wel noodzakelijk om in het centrum te parkeren.

Beoordeling 2022-04-13 08:50:39

Beste Philippe, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat onze gunstige ligging naar uw wens was en dat ook het uitzicht op zee en ons uitgebreide ontbijt aan uw verwachtingen voldeden. Onze parking is inderdaad betalend, maar voor die prijs staat uw wagen wel veilig geparkeerd. Hopelijk was uw verblijf verder geslaagd en denkt u er met plezier aan terug! Graag verwelkomen we u in de toekomst opnieuw. Met vriendelijke groet, Manager Hotel Bahía Calpe By Pierre & Vacances

Robby Knuts. (Rk)

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Zeer mooi en proper hotel met een magnifiek uitzicht. Ontbijt kan wat beter maar al de rest is top! Prijzen zijn Zeer democratisch! Een echte aanrader voor jong en oud!!

Beoordeling 2022-04-04 15:50:11

Beste Robby, We danken u voor uw feedback. Wat leuk dat we u konden verrassen met onze prettige ambiance en schone kamers. Spijtig echter, dat het ontbijt niet aan uw verwachtingen voldeed. We staan juist bekend om ons ontbijt met lokale en biologische producten. Uw suggesties zijn dan ook van harte welkom in een persoonlijk bericht. Met vriendelijke groet en hopelijk tot een volgende keer, Manager Hotel Bahía Calpe By Pierre & Vacances

Anna-maria Brughmans

il y a 7 maanden surG_Google Google

4/5

Mooi leuk vriendelijk betaalbaar Eten iets minder Dicht bij strand Mooie zwembaden Ontbijt ok

Beoordeling 2021-10-29 07:50:07

Beste Anna-Maria, Hartelijk bedankt voor uw recensie. Wat fijn dat u de vriendelijkheid van onze medewerkers en het mooie zwembad als pluspunten noemt. We lezen echter met spijt dat ons restaurant niet aan uw verwachtingen voldeed. Graag hadden we van u gehoord wat wij kunnen verbeteren. We hopen dat dit niet onoverkomelijk was en dat u alsnog fijne herinneringen overhoudt aan uw tijd bij ons. We hopen u alvast in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Hartelijke groeten, Manager Hotel Bahía Calpe By Pierre & Vacances

John Van Aalst

il y a 8 maanden surG_Google Google

2/5

Ontbijt gaat. Avondeten zeer weinig variatie. Beneden zwembad ligt haast heel de dag in de schaduw dus het water is steenkoud daar ligt nooit iemand. Op het dak bij het zwembad geen schaduw dus de hele dag in de kokende zon. Hotel is naar onze mening sfeerloos. JAMMER WANT DE LOCATIE IS PERFECT.

Beoordeling 2021-09-16 08:50:18

Beste John, Bedankt dat u een recensie achtergelaten heeft. Het doet ons veel plezier dat jullie onze ligging op prijs stellen. We betreuren echter dat het diner niet geheel naar wens was. Onze excuses voor het ongemak. We horen graag wat we kunnen doen om dat te verbeteren. Hopelijk heeft het ontbijt dit goed kunnen maken en hebben jullie desalniettemin genoten van jullie verblijf. We verwelkomen jullie een volgende keer graag opnieuw. Met vriendelijke groet, Manager Hotel Bahía Calpe By Pierre & Vacances

Even geduld...